Hírek

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2016. október 15-én, szombaton a Nyíregyháza, Bokréta u. 22. sz., valamint a Korányi F. u. 3. sz. alatti ügyfélszolgálat zárva tart.

Tájékoztató változásról

THG Kft

2016. 10. 07. 10:17

A hatékony, fenntartható és átlátható hulladékgazdálkodás érdekében a jövőben az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság végzi a közszolgáltatási díj számlázását és a díjak beszedését.

Letölthető dokumentumunk a hírre kattintva érhető el!

A Térségi Hulladék-Gazdálkodási Nonprofit Kft kéri a tisztelt lakosságot, hogy kövessék a hulladékszállítás naptárban jelölt szállítási időpontokat! Tapasztaljuk ugyanis, hogy egyes városrészeken nem a hulladékszállítási naptárban megjelölt időpontokban történik a gyűjtőedények kihelyezése. Sok energiát takaríthatunk meg és sok bosszúság előzhető meg azzal, ha a hulladékgyűjtő edényeink kihelyezése előtt, meggyőződünk a hulladékszállítási naptárban arról, hogy valóban a megfelelő időpontban helyezzük e ki azokat.

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2016. augusztus 20-án a Korányi F. út 3., illetve a Kerék utca 1. sz. alatti Hulladékudvarok zárva tartanak.

Hulladékért virágot akció 2016 ősz

THG Kft

2016. 08. 29. 21:08

2016. szeptember 5. és szeptember 17-e között, ismét megszervezi a Hulladékért virágot elnevezésű akciót. A két hét során a különválogatott papír-, műanyag-, öblösüveg-, fém- csomagolási hulladékokért, valamint italos kartondobozokért, utalványt, vagy növényi hulladékból készült komposztot kapnak a résztvevők. Az akció ideje alatt a Korányi Frigyes u. 3. sz. alatti Hulladékudvarban adhatóak le a hulladékok, hétfőtől péntekig 7 és 17 óra, szombaton pedig 8 és 14 óra között.