Karácsonyfáért ajándék!

  • Kezdőlap
  • Bejegyzések
  • Karácsonyfáért ajándék!

Karácsonyfáért ajándék!

Az Észak-Alföldi Környezetvédelmi Nonprofit Kft. és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2019. január 7. és január 19. között karácsonyfagyűjtő akciót szervez.

Karácsonyfáért ajándék!

 

 

 

Az Észak-Alföldi Környezetvédelmi Nonprofit Kft. és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2019. január 7. és január 19. között karácsonyfagyűjtő akciót szervez. Az akció két hete alatt minden egyes - Korányi F. u. 3., valamint Kerék u. 1. sz. alatti Hulladékudvarokba – beszállított karácsonyfáért sorsjegyet kapnak a résztvevők, amivel sorsoláson vesznek részt, és ajándékokat nyerhetnek.

 

NYÍRVV Nonprofit Kft. csatlakozva a programhoz jutalmazza azt a résztvevőt, aki a két hét alatt a legtöbb fát szállítja be a Hulladékudvarokba.

 

Az ajándékokat január 19-én 14 h-tól sorsoljuk ki a Korányi F. u. 3. sz. alatti Hulladékudvarban, ahová minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

A Hulladékudvarok hétfőtől péntekig 7.00 h-tól 17 h-ig, szerdai napokon a Korányi u. 3. sz. alatti Hulladékudvar 19 h-ig, szombaton 8 h-tól 14 h-ig nyitva, vasárnap zárva tartanak.

 

További információ:

Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

Központi telephely: 4400 Nyíregyháza, Bokréta u 22.

Telefon: +36-42/594-508

E-mail: pr@eakhulladek.hu

www.eakhulladek.hu